УЄФА наклав санкції на вісім клубів / REUTERS

Чинний чемпіон Португалії "Спортінг" Лісабон потрапив до списку восьми клубів, на яких УЄФА наклав санкції.

"Астана" (Казахстан), ЧФР Клуж (Румунія), ЦСКА Софія (Болгарія), "Монс Кальпе" (Гібралтар), "Бетіс" (Іспанія), "Порту" (Португалія), "Санта-Клара" і "Спортінг" (всі - Португалія) були покарані за недотримання вимоги "про відсутність простроченої кредиторської заборгованості", повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

Казахстанська "Астана" і румунський ЧФР оштрафовані на 150 і 200 тисяч євро відповідно. До інших клубів застосовані санкції у вигляді безумовного внеску і умовне виключення з єврокубків, якщо до 31 січня 2022 року прострочена заборгованість не буде погашена.

Відео дня

Читайте такожТитани зійдуться в Дер-Класікер: де подивитися головний матч 14-го туру Бундесліги Боруссія Д - БаваріяСофійський ЦСКА оштрафований на 75 тисяч євро, "Монс Кальпе" - на 15 тисяч, "Порту" - на 300 тисяч, "Бетіс" - на 250 тисяч, "Санта-Клара" - на 75 тисяч і "Спортінг" - на 250 тисяч.

Нагадаємо, ЦСКА Софія виступає в одній групі Ліги конференцій з луганською "Зорею". Болгарський клуб програв обидва матчі проти команди Віктора Скрипника і після п'яти турів займає останнє місце в групі. "Зоря" виступила також не найкращим чином і з 6 набраними очками посіла третє місце в квартеті, упустивши шанс вийти в плей-офф турніру. 

Вас також можуть зацікавити новини: