Фелікс Брих / фото REUTERS

УЄФА призначив арбітрів на матч 1-го туру групового етапу Євро-2020, в якому збірна України зіграє проти збірної Нідерландів.

Як повідомив офіційний сайт УАФ, головним арбітром матчу призначений німець Фелікс Брих.

Асистентами арбітра будуть Марк Борш і Штефан Лупп. Четвертим арбітром буде Бартош Франковскі, а відповідальним за VAR призначений Марко Фрітц.

Відео дня

Брих, за плечима у якого є робота на фіналі Ліги чемпіонів 2016-2017 "Ювентус" - "Реал", раніше двічі перетинався зі збірною України.

Читайте такожЄвро-2020: лідер збірної Нідерландів ризикує не зіграти проти України

У 2008 році німець судив матч Казахстан - Україна (1:3) у кваліфікації ЧС-2010. А в 2017 році він відпрацював на поєдинку Україна - Хорватія (0:2) у кваліфікації ЧС-2018.

Нідерланди - Україна: перед матчем

  • Поєдинок Нідерланди - Україна відбудеться 13 червня в Амстердамі. Матч розпочнеться о 22.00.
  • Українці виступають у групі С, де їхніми суперниками також будуть Австрія та Північна Македонія.
  • Збірна України напередодні Євро-2020 зіграла три товариські матчі. Підопічні Шевченка спочатку ледь не програли Бахрейну, потім впевнено здолали Північну Ірландію завдяки дебютному голу Олександра Зубкова, а завершили "жовто-сині" підготовку до престижного турніру розгромом Кіпру.
  • Нідерланди провели два спаринги в рамках підготовки до чемпіонату Європи. "Помаранчеві" обіграли з рахунком 3:0 Грузію, а також розписали мирову з Шотландією - 2:2.
  • Раніше команди грали один проти одного двічі, і обидва рази це були товариські ігри: у 2008 році нідерландці перемогли з рахунком 3:0. А в 2010 році Нідерланди та Україна найсильнішого не виявили - 1:1.