Роберто Карлос / фото twitter.com/Oficial_RC3

Легендарний екс-футболіст мадридського "Реал" та національної збірної Бразилії Роберто Карлос придумав геніальний хід, щоб зібрати гроші на благодійність.

Яскрава зірка світового футболу, який повісив бутси на цвях в 2015 році, повертається у великий футбол, повідомляє видання The Sun

Роберто Карлос продає свій футбольний талант на аукціоні eBay, участь в якому можуть взяти тільки представники аматорських клубів Англії. Захисник зіграє благодійний матч у складі команди, яку обере сліпий жереб. 

Відео дня

Читайте такожУкраїнський футболіст своїм голом вибив переможця Ліги Європи з Кубка Іспанії (відео)Щоб збільшити свої шанси на успіх, можна купити необмежену кількість карток із зображенням Роберто Карлоса, кожна з яких коштує п'ять фунтів стерлінгів.

"Я відновив тренування, щоб взяти участь у цьому важливому поєдинку. Трохи нервую, але це й не дивно, адже я не грав шість років. Чекаю не дочекаюся зустрічі зі своїми новими партнерами по команді", - сказав 48-річний бразилець.

Гра пройде в кінці січня. Разом з Карлосом на поле вийде колишня нападаюча збірної Англії Енні Алуко. Коментувати матч буде колишній півзахисник "Брентфорда" Кріс Камара.

Всі гроші, отримані від цього незвичайного трансферу, будуть направлені до Фонду Football Beyond Borders, благодійної організації, яка допомагає знедоленим молодим людям у громадах по всій країні.

Читайте такожТренер Реала Анчелотті прокоментував гру Луніна в матчі Кубка ІспаніїРоберто Карлос: досягнення в кар'єрі

  • Роберто Карлос є чемпіоном світу 2002 року у складі збірної Бразилії, дворазовим переможцем Кубка Америки та володарем Кубка конфедерацій.
  • Більшу частину кар'єри бразилець провів у мадридському "Реалі". За іспанський клуб Роберто Карлос зіграв 527 матчів, в яких відзначився 70 голами і 99 результативними передачами.
  • У складі "Реала" Карлос чотири рази виграв чемпіонат Іспанії, три рази Суперкубок Іспанії і тричі Лігу чемпіонів, а також двічі виграв Міжконтинентальний кубок і один раз Суперкубок УЄФА.
  • У Європі захисник також виступав за "Інтер", "Фенербхаче" і "Анжи". Професійну кар'єру він завершив в індійському клубі "Делі Динамос".