Футболісти Шахтаря / фото ФК Шахтар

У вівторок, 28 листопада, відбудеться поєдинок п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА, в якому "Шахтар" зіграє проти бельгійського "Антверпена". 

Через війну в Україні номінально домашній матч "гірники" проведуть у німецькому Гамбурзі на стадіоні "Фолькспаркштадіон". Головним арбітром зустрічі призначений польський рефері Бартош Франковскі. 

"Шахтар" і "Антверпен" зустрічалися в рамках 2-го туру групового раунду Ліги чемпіонів. Гра завершилася перемогою "гірників" з рахунком 3:2. Перемогу донеччанам принесли два голи Данила Сікана і м'яч Ярослава Ракицького. 

Відео дня

У минулому турі Ліги чемпіонів "Шахтар" сенсаційно обіграв "Барселону" (1:0). Завдяки цій перемозі "гірники" на 99% гарантували собі третє місце в групі. Крім того, команда Пушича також зберігає шанси вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. 

"Антверпен" в рамках 4-го туру програв португальському "Порту" (0:2)

Положення команд у групі H: "Барселона" (9 очок), "Порту" (9 очок), "Шахтар"(6 очко), "Антверпен" (0 очок). 

Шахтар - Антверпен: прогноз

Фаворитом поєдинку "Шахтар" - "Антверпен" є донецький клуб. Ставки на перемогу "гірників" приймаються з коефіцієнтом 2,01. Перемога бельгійського клубу оцінюється коефіцієнтом 3,80. Нічия - 3,60. 

Гол "Шахтаря" в матчі з "Антверпеном" оцінюється коефіцієнтом 1,21. На гол бельгійського клубу можна поставити з коефіцієнтом 1,42. 

Найбільш імовірним результатом поєдинку "Шахтар" - "Антверпен" на думку аналітиків є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 7,10. 

Вас також можуть зацікавити новини: