Карло Анчелотті і Хаві Ернандес / Колаж УНІАН, REUTERS

У неділю, 14 січня, відбудеться фінал Суперкубка Іспанії з футболу, в якому зустрінуться мадридський "Реал" і "Барселона". 

Гра пройде на стадіоні "Аль-Аввал Парк" в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Головним арбітром зустрічі призначений Хуан Мартінес Мунуера. 

У півфіналі Суперкубка Іспанії мадридський "Реал" у дербі розбив "Атлетіко" (5:3). У складі "вершкових" голи забивали Антоніо Рюдігер, Ферлан Менді, Дані Карвахаль, Хоселу і Браїм Діас. 

Відео дня

"Барселона" пробилася у фінал Суперкубка, обігравши в 1/2 фіналу "Осасуну" (2:0). Перемогу "синьо-гранатовим" принесли голи Роберта Левандовскі і Ламіна Ямала. 

Відзначимо, що "Барселона" і "Реал" вже зустрічалися в поточному сезоні в рамках чемпіонату Іспанії. Підопічні Карло Анчелотті перемогли команду Хаві Ернандеса в гостьовому поєдинку 11-го туру Ла Ліги з рахунком 2:1. Перемогу "бланкос" принесли два голи Джуда Беллінгема. У складі "Барси" гол забив Ілкай Гюндоган. 

Реал Мадрид - Барселона: прогноз

На думку аналітиків, фаворитом цього протистояння з невеликою перевагою є мадридський "Реал". Перемога "бланкос" в основний час оцінюється коефіцієнтом 2,30. На перемогу "Барселони" коефіцієнт 3,05. Нічия - 3,65. 

Підсумкова перемога "Реала" у фіналі (з урахуванням додаткового часу і пенальті) оцінюється коефіцієнтом 1,73. На підсумковий тріумф "блаугранас" коефіцієнт 2,18. 

Найбільш імовірним результатом матчу в основний час експерти вважають нічию з рахунком 1:1. На такий результат ставки приймають з коефіцієнтом 7,20. 

Реал Мадрид - Барселона: трансляція

На території України в прямому ефірі фінал Суперкубка Іспанії між "Реалом" і "Барселоною" можна буде подивитися на OTT-платформі Setanta Sports. 

Початок поєдинку - о 21:00 за київським часом. 

Додамо, що минулого року Суперкубок Іспанії виграла "Барселона", яка у фіналі перемогла мадридський "Реал" з рахунком 3:1. 

Вас також можуть зацікавити новини: