Реал Мадрид - Атлетіко / Скріншот з трансляції Setanta Sports

У неділю, 4 лютого, відбудеться центральний поєдинок 23-го туру іспанської Ла Ліги, в якому "Реал" прийме на своєму полі "Атлетіко". 

Гра пройде на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в Мадриді. Головним арбітром зустрічі призначений Хосе Марія Санчес Мартінес. 

Це буде вже четверта зустріч "Реала" і "Атлетіко" в поточному сезоні. Раніше команди зустрічалися в рамках 6-го туру Ла Ліги, в півфіналі Суперкубка Іспанії і в 1/8 фіналу Кубка країни. 

Відео дня

Всі матчі цих комнад були дуже видовищними. В рамках Ла Ліги "Атлетіко" виграв у "вершкових" з рахунком 3:1. У півфіналі Суперкубка Іспанії перемогу з рахунком 5:3 святкували підопічні Карло Анчелотті. Поєдинок Кубка Іспанії завершився на користь "матрацників" - 4:2. 

Примітно, що в минулому сезоні "Реал" і "Атлетіко" також зустрічалися в рамках 23 туру Ла Ліги на стадіоні "Сантьяго Бернабеу". Гра відбулася 25 лютого 2023 року і завершилася з рахунком 1:1. 

Після 22-х турів "Реал" лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. В активі "вершкових" 57 набраних очок. "Атлетіко" з 47 балами посідає третє місце. 

У минулому матчі "Реал" здобув перемогу над "Хетафе" з рахунком 2:0. Ворота "вершкових" в тій грі захищав Андрій Лунін. "Атлетіко" у своєму попередньому поєдинку виграв у "Райо Вальєкано" (2:1). 

Реал Мадрид - Атлетіко: прогноз

На думку аналітиків, більше шансів на перемогу в цій грі має "Реал". Коефіцієнт на перемогу "вершкових" - 1,76. На тріумф "Атлетіко" ставку можна зробити з коефіцієнтом 4,50. Нічия - 4,10. 

Найбільш вірогідним результатом поєдинку "Реал" - "Атлетіко" є нічия з рахунком 1:1. Зробити стаку на такий результат можна з коефіцієнтом 7,90. 

Реал Мадрид - Атлетіко: трансляція

На території України в прямому ефірі поєдинок "Реал" - "Атлетіко" транслюватиме відеосервіс MEGOGO, а також платформа Volia TV.

Початок гри заплановано на 22:00 за київським часом.

Вас також можуть зацікавити новини: