Зінедін Зідан може очолити Ліверпуль / фото REUTERS

Легендарний у минулому футболіст і колишній тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан може відновити свою кар'єру. 

Як повідомляє видання Todo Fichajes, французького фахівця з пост головного тренера хоче запросити керівництво "Ліверпуля". 

За даними джерела, що представники англійського гранда вже зв'язувалися з оточенням Зідана, щоб з'ясувати, чи готовий він очолити мерсисайдський клуб.

Відео дня

Нагадаємо, 26 січня головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп оголосив, що покине клуб після закінчення поточного сезону. Німецький фахівець виступив з офіційною заявою, в якій повідомив, що у нього більше не залишилося енергії на тренерську роботу в команді.

Клопп був призначений на посаду головного тренера "Ліверпуля" 8 жовтня 2015 року. За цей час німець виграв з "червоними" сім трофеїв, а саме - перемоги в Лізі чемпіонів, чемпіонаті Англії, Кубку англійської ліги, Кубку Англії, Суперкубку УЄФА і Клубному чемпіонаті світу.

Відзначимо, що Зінедін Зідан знаходиться без роботи з 2021 року. За свою тренерську кар'єру француз був двічі очолював мадридський "Реал": з 2016 по 2018 рік, а також з 2019 по 2021 рік.

Під керівництвом Зідана "Реал" тричі вигравав Лігу чемпіонів, двічі ставав чемпіоном Іспанії, а також по два рази ставав володарем Суперкубка Іспанії, Суперкубка УЄФА і Клубного чемпіонату світу. 

Вас також можуть зацікавити новини: