Георгій Судаков та Олександр Зінченко / фото УАФ

Збірна України напередодні перемогла Північну Македонію в рамках 7-го туру кваліфікації Євро-2024 з футболу

Один з голів у цій зустрічі забив Георгій Судаков. Після матчу 21-річний півзахисник поділився враженнями від дебютного голу за національну команду.

"Не було установки бити здалеку. Просто так склалося, що був момент для удару - і пробив. Перший раз вдалося забити завдяки рикошету, був ще момент - воротар зробив хороший сейв. Багато моментів було, коли потрібно було грати вперед, були моменти, коли міг віддати кращу передачу. Головне, що здобули перемогу, три очки. Рухаємося далі.

Відео дня

Звичайно емоції краще, ніж після Італії, але вже думаємо про Мальту. Готуємося до наступної гри. Ми будемо грати на виїзді. У першому матчі в Словаччині було дуже складно проти них, перемогли 1:0. Було так само багато моментів, ми їх не реалізували. Сподіваюся, якщо заб'ємо швидкий м'яч, буде набагато легше.

Чи вірив у другий гол України? Звичайно. Як атакуючий футболіст, я хочу постійно забивати, віддавати гольові передачі. Я сконцентрований на воротах і гольових діях. Гол Караваєва? Шедевр.

При "своїх" трибунах грати неймовірно. Весь стадіон тебе підтримує - це дуже атмосферно. Дуже допомагає. І перед матчем, і після, і під час гри це заряджає. Коли така підтримка, ти не можеш зупинитися", - наводить слова Судакова Суспільне Спорт.

Відзначимо, що збірна України набрала 10 очок за шість зіграних матчів в рамках відбору на ЧЄ-2024. "Синьо-жовті" посідають третє місце в групі, поступаючись Італії (2-е місце, 10 очок) тільки в різниці голів. 

У наступному турі кваліфікації Євро-2024 збірна України на виїзді зіграє з Мальтою. Матч відбудеться 17 жовтня. У заключному турі "синьо-жовті" зустрінуться з Італією. Матч заплановано на 20 листопада. 

Вас також можуть зацікавити новини: