Футболіст 'Динамо' втік із клубу після атаки українських дронів

Норвезький футболіст Матіас Норманн, півзахисник російського клубу "Ростов", який виступав на правах оренди за "Динамо" (Москва), після атаки дронів на російську столицю вирішив втекти з країни.

Як заявив генеральний директор "Динамо" Павло Пивоваров в коментарі журналістам, легіонер-півзахисник направив в клуби "Ростов" та "Динамо" заяву про розірвання контракту. 

Це сталося після того, як в будівлю "Москва-Сіті" в російській столиці потрапили дрони. Рішення виїхати з Москви футболіст, за його словами, прийняв в "цілях своєї безпеки".

Відео дня

"Він виїхав з країни у зв'язку з ситуацією з дронами в "Москва-Сіті". Будемо звертатися до суду", – пригрозив Пивоваров.

Хто такий Матіас Норманн

27-річний норвежець Матіас Норманн почав кар'єру в рідній країні. Брав участь у чемпіонаті Норвегії, грав за місцеві "Лофотен" і "Буде-Глімт".

У 2017 році підписав контракт з англійським клубом "Брайтон енд Гоув Альбіон", але незабаром повернувся до Норвегії, де на правах оренди продовжив грати за клуб "Молде", так і не зігравши за англійську команду жодного матчу.

У січні 2019-го уклав контракт з російським клубом "Ростов", де за два роки зіграв у 56 матчах. Паралельно виступав у складі національної збірної Норвегії.

На початку 2022-го на правах оренди приєднався до московського "Динамо" (17 нерезультативних матчів минулого року, 1 гра цього сезону). 

За рішення грати в чемпіонаті РФ футболіста виключили зі складу національної збірної Норвегії.

Вас також можуть зацікавити новини: