Кшиштоф Пйонтек / фото twitter.com/WhoScored

Берлінська "Герта" дала згоду на перехід польського нападника Кшиштофа Пйонтека в італійський "Дженоа". 

Як повідомляє Football Italia, команда українського тренера Андрія Шевченка орендує поляка до кінця сезону-2021/22 з правом подальшого викупу за 17 мільйонів євро.

Прихід поляка доведеться дуже до речі, оскільки "Дженоа" відчуває великі проблеми в завершальній стадії атак. Команді під керівництвом Шевченка вдалося забити всього два голи в семи іграх.

Відео дня

Читайте такожЛегендарний футболіст пояснив, чому спорт є політикоюВарто відзначити, що Пйонтек вже виступав за "Дженоа" в сезоні-2018/19 і проявив себе приголомшливо в генуезькому клубі, забивши 19 голів у 21 матчі.

У нинішньому сезоні 26-річний нападник провів 9 матчів у Бундеслізі і забив 1 м'яч.

Додамо, що перехід Пйонтека стане вже другим трансфером "грифонів" під керівництвом Андрія Шевченка. Раньше "Дженоа" оголосив про перехід правого захисника "Янг Бойз" Сільвана Хефті. 

"Дженоа": результати під керівництвом Шевченка

  • Андрій Шевченко очолив "Дженоа" 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні. Український тренер підписав контракт до літа 2024 року.
  • У семи матчах Серії А під керівництвом Шевченка "Дженоа" вдалося набрати лише 2 очки. 
  • "Дженоа" програв "Лаціо" (1:3), "Сампдорії" (1:3), "Ювентусу" (0:2), "Мілану"(0:3) і "Ромі" (0:2), а також зіграв внічию з "Удінезе" (0:0) і "Аталантою" (0:0).
  • "Дженоа" займає 18-е місце в турнірній таблиці серії а, перебуваючи в зоні вильоту.
  • Свою першу перемогу Шевченку вдалося здобути лише в шостому матчі в Кубку Італії - "Дженоа" здолав "Салернітану" з рахунком 1:0.