Олександр Роспутько / фото ФК Шахтар

Донецький "Шахтар" визначився з долею Олександра Роспутька, який не повернувся з командою в Україну після виїзного матчу Ліги чемпіонів проти "Антверпена".

Як повідомляє офіційний сайт "гірників", керівництвом клубу було прийнято рішення розірвати контракт з 19-річним футболістом. 

"У зв'язку з неповерненням в розташування команди і фактичною відмовою від виконання обов'язків за контрактом, ФК "Шахтар" розірвав контракт з футболістом Олександром Роспутьком", - йдеться в повідомленні прес-служби "Шахтаря".

Відео дня

Нагадаємо, 13 жовтня в ЗМІ з'явилася інформація, що півзахисник "Шахтаря" Олександр Роспутько не повернувся з "гірниками" в Україну після виїзду команди до Бельгії на поєдинок Юнацької ліги УЄФА проти "Антверпена".

За інформацією ЗМІ, 19-річний футболіст скористався виїздом за кордон і втік до Росії. 

Донецький клуб підтвердив інформацію про те, що Роспутько не повернувся з командою в Україну. У клубі зазначили, що не знають, куди саме втік їхній гравець. 

Пізніше батько Олександра Роспутько заявив в інтерв'ю росЗМІ, що його син дійсно втік до Росії. Він пояснив цей вчинок тим, що його синові там буде безпечніше. 

Додамо, що Олександр Роспутько є вихованцем донецького "Шахтаря". У поточному сезоні чемпіонату України U-19 у складі "гірників" хавбек зіграв вісім матчів. Також на його рахунку один поєдинок у Юнацькій лізі УЄФА.

Контракт Роспутька з "Шахтарем" діяв до літа 2024 року. 

Вас також можуть зацікавити новини: