Офіційно: Динамо змінило домашній стадіон на матчі групового етапу Ліги Європи

Стало відомо, де "Динамо" гратиме номінально домашні ігри групового етапу Ліги Європи.

Київське "Динамо" проводитиме домашні матчі групового раунду Ліги Європи в Кракові на стадіоні "Краковія".

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У цьому сезоні через повномасштабну війну в Україні, розв'язану російськими окупантами, всі домашні матчі кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" грало в польському місті Лодзь на стадіоні ЛКС імені Владислава Крола.

За інформацією журналіста Ігоря Циганика, причиною "переїзду" київського клубу послужили більш вигідні фінансові умови - проведення одного матчу в Лодзі обходилося киянам в 150 тисяч євро, в той час як одна гра в Кракові коштуватиме 50 тисяч євро.

Нагадаємо, раніше відбулося жеребкування групового раунду Ліги Європи УЄФА. Згідно з результатами жеребкування "Динамо" потрапило до групи В, де зіграє з турецьким "Фенербахче", кіпрським клубом АЕК і французьким "Ренном".

Перший номінально домашній матч підопічні Мірчі Луческу зіграють проти кіпрського клубу АЕК Ларнака. Гра запланована на 15 вересня. 

Календар матчів "Динамо" в Лізі Європи

  • 1-й тур: "Фенербахче" - "Динамо" - 8 вересня, 19:45
  • 2-й тур: "Динамо" - АЕК Ларнака - 15 вересня, 22:00
  • 3-й тур: "Ренн" - "Динамо" - 6 жовтня, 22:00
  • 4-й тур: "Динамо" - "Ренн" - 13 жовтня, 19:45
  • 5-й тур: АЕК Ларнака - "Динамо" - 27 жовтня, 19:45
  • 6-й тур: "Динамо" - "Фенербахче" - 3 листопада, 22:00

Нагадаємо, київське "Динамо" виступало в кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. У другому раунді відбору "біло-сині" за сумою двох матчів обіграли "Фенербахче" (0:0, 2:1), у третьому раунді пройшли австрійський "Штурм" (1:0, 2:1), а в раунді плей-офф поступилися португальській "Бенфіці" (0:2, 0:3). 

Вас також можуть зацікавити новини: