Луїс Суарес / фото facebook.com/InterMiamiCF

Нападник збірної Уругваю Луїс Суарес підписав контракт з "Інтер Маямі". 

Легендарний екс-нападник "Барселони" підписав контракт з "чаплями" на один сезон, повідомляє офіційний сайт американського клубу. 

"Я налаштований оптимістично з приводу наших досягнень разом, зі спільними амбіціями. Віддам все, щоб доставити радість цим приголомшливим фанам, про яких так багато чув. Чекаю возз'єднання з чудовими друзями і гравцями", - прокоментував трансфер Луїс Суарес.

Відео дня

Таким чином, Девід Бекхем зібрав в "Інтері" вже двох форвардів з легендарної трійки "MSN" - нападників "Барселони" Мессі, Суареса і Неймара. Залишилося тільки заманити в команду зіркового бразильця, який є гравцем "Аль-Хіляля", і тріо буде знову в зборі. 

Крім того, уругвайський нападник возз'єднався зі своїми колишніми партнерами по "Барселоні" - Серхіо Бускетсом і Жорді Альбою. 

Останнім клубом Суареса був бразильський "Греміо", у складі якого Луїс зіграв 53 матчі, забив 26 голів і віддав 17 гольових передач. 

У складі "Барселони" Луїс Суарес зіграв 283 матчі, забив 195 голів і віддав 113 гольових передач. Також уругвайський форвард виступав за "Ліверпуль", "Аякс", "Атлетіко" Мадрид, "Гронінген" і "Насьональ". 

За національну збірну Уругваю Суарес зіграв 138 матчів і забив 68 голів. 

Вас також можуть зацікавити новини: