Ярослав Ракицький / фото facebook.com/fcshakhtar

Досвідчений український захисник Ярослав Ракицький, який покинув "Зеніт" після початку повномасштабної війни і перебуває в статусі вільного агента, продовжить кар'єру в турецькій Суперлізі.

32-річний український футболіст підпише контракт з клубом "Адана Демірспор", повідомляє видання Sabah.

Сторони домовилися, що договір буде однорічний з опцією продовження ще на один сезон.

Відео дня

Очікується, що Ракицький найближчим часом приєднається до своєї нової команди, а через чотири дні відправиться з нею на тренувальний збір до Італії.

Нагадаємо, після відходу з "Зеніту" Ракицький підтримував форму з "Металістом", а потім приєднався до "Шахтаря", за який зіграв кілька товариських матчів. 

Раніше була інформація, що Ракицький підпише контракт з "гірниками", але за інформацією журналіста Ігоря Бурбаса, перехід захисника до складу донецького клубу зірвався в останній момент.

Ярослав Ракицький: кар'єра і досягнення

  • Ракицький є вихованцем "Шахтаря". У складі "гірників" захисник зіграв 325 матчів, в яких забив 14 голів і віддав 30 результативних передач.
  • З "Шахтарем" Ярослав вісім разів ставав чемпіоном України і по шість разів вигравав Кубок і Суперкубок країни.
  • У січні 2019 року футболіст перебрався в російський "Зеніт". Після цього він перестав отримувати виклики до збірної України від Андрія Шевченка.
  • У листопаді 2019 року Ракицький оголосив про завершення кар'єри у збірній України. Пізніше футболіст заявив, що він "зайвий" у збірній.
  • За збірну України Ракицький зіграв 54 матчі і забив 4 голи.

Вас також можуть зацікавити новини: