Шевченко хоче запросити в Дженоа кількох українців / фото REUTERS

Колишній футболіст і тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо повідомив, що новоспечений наставник італійського "Дженоа" Андрій Шевченко хоче запросити в свою команду не тільки Віталія Миколенка. 

За словами знаменитого екс-тренера збірної України, Шевченко хоче запросити до Італії українських футболістів, які виступають в АПЛ - Олександра Зінченка та Андрія Ярмоленка. 

"Наскільки я знаю, Шевченко хоче купити не тільки Миколенка, але і Зінченка з "Манчестер Сіті", і Ярмоленка з "Вест Хема".

Відео дня

Що стосується Миколенка, то він повинен рости. Віталій - талановитий футболіст. У нього хороші фізичні дані", - сказав Сабо в інтерв'ю FanDay.net.

Читайте такожДружина футболіста збірної України назвала суму, яку повинен заробляти її чоловікРаніше повідомлялося, що першим трансфером Андрія Шевченка в "Дженоа" може стати російський півзахисник. 

Андрій Шевченко в "Дженоа": що відомо

  • Андрій Шевченко перебував без роботи з 1 серпня після того, як покинув збірну України. Він очолив "Дженоа" 7 листопада, змінивши на цій посаді Давіде Баллардіні.
  • Шевченко підписав контракт до літа 2024 року.
  • У першому матчі Шевченко "Дженоа" 21 листопада зіграє проти "Роми" Жозе Моурінью. Далі генуезців чекає непростий календар: до кінця року команда зіграє з "Удінезе", "Міланом", "Ювентусом", "Сампдорією", "Лаціо" і "Аталантою" в Серії А, а також "Салернітаною" в Кубку Італії.
  • 9 листопада Шевченко приступив до своїх обов'язків.
  • Вже відомо, хто увійшов до його тренерського штабу.