Назвав три умови: президент УАФ відповів Росії на пропозицію провести товариський матч

Андрій Павелко розповів, на яких стадіонах може пройти матч України та Росії.

Президент Української Асоціації футболу Андрій Павелко відповів на пропозицію члена комітету Держдуми РФ з фізичної культури, спорту, туризму та у справах молоді Дмітрія Свіщєва провести товариський матч між збірними України та Росії.

У коментарі російському сайту gazeta.ru Павелко назвав три умови для проведення матчу:

"Організація поєдинку може розглядатися тільки при наступних обов'язкових умовах. Матч може відбутися після повного відновлення територіальної цілісності нашої держави в межах міжнародно визнаних кордонів.

А ще після того, як наші провідні команди "Шахтар" і "Зоря", а також перший чемпіон і представник України в єврокубках "Таврія" зіграють матчі чемпіонату України на своїх домашніх стадіонах - на "Донбас Арені" в Донецьку, на "Авангарді" в Луганську, на "Локомотиві" в Сімферополі відповідно", - сказав Павелко.

Читайте такожБоярський дорікнув російській збірній після виходу України у плей-офф Євро-2020

"А ще після того, як там зазвучить гімн України, а також гімн Ліги чемпіонів, в якій виступає "Шахтар", а першим представником України була "Таврія", а також гімн Ліги Європи, де нашу країну представляє "Зоря", і за якими так скучили вболівальники Донецька, Луганська та Криму. До слова, поєдинок між збірними України та Росії в такому випадку можна буде організувати на одному з цих стадіонів. Або по черзі на кожному з них", - додав президент УАФ.

Вас також можуть зацікавити новини: