Крістіан Еріксен / Фото REUTERS

З'явилися свіжі подробиці про стан футболіста збірної Данії Крістіана Еріксена, який втратив свідомість під час матчу Євро-2020 проти збірної Фінляндії.

Агент Еріксена Мартін Шутс після розмови з батьком Еріксена повідомив, що футболіст перебуває у свідомості, передає в Twitter журналіст Фабріціо Романо.

"Крістіан Еріксен дихає і може говорити. Він прийшов до тями", - сказав агент в ефірі NPO Radio1.

Також стало відомо, що Еріксен вже поспілкувався з партнерами по збірній по відеозв'язку і попросив їх дограти матч з Фінляндією.

"Ми в контакті з Еріксеном. Гравці змогли поговорити з ним. Це гарна новина. Він добре справляється з цією ситуацією. Футболісти грають заради Еріксена", - повідомив директор Федерації футболу Данії Петер Меллер, передає dr.dk.

Читайте такожРеанімували на полі: лідер збірної Данії знепритомнів під час матчу Євро-2020 (фото, відео)

Крістіан Еріксен втратив свідомість: подробиці

  • 29-річний лідер збірної Данії знепритомнів наприкінці першого тайму. Він похитнувся і впав на газон в момент, коли партнер по команді вкидав на нього м'яч з ауту.
  • Еріксен знепритомнів, на поле вибігли лікарі. Гравці збірної Данії оточили футболіста, щоб приховати те, що відбувається, від камер.
  • Лікарям довелося використовувати дефібрилятор і реанімувати футболіста прямо на полі. На щастя, їм вдалося врятувати його.
  • Еріксена забрали з поля з кисневою маскою. При цьому у нього були відкриті очі. Зі стадіону його доставили в лікарню.
  • Слідом УЄФА повідомив, що стан футболіста стабілізовано.
  • Матч Данія - Фінляндія буде дограний сьогодні, 12 червня. Він відновиться о 21.30.