Жозе Моурінью / фото facebook.com/officialasroma

У середу, 31 травня, у фіналі Ліги Європи УЄФА "Рома" програла "Севільї" в серії пенальті

Після гри головний тренер римлян Жозе Моурінью прокоментував результат зустрічі. Португальський фахівець зазначив, що незважаючи на поразку, він гордий своїми футболістами. 

"Ми відчували тиск проти команди, в якій більше талантів, ніж у нас. Ми програли гру, але не втратили гідності. Я їду додому з почуттям гордості. Навіть коли я перемагав, воно не було таким сильним. Ми старанно відпрацьовували пенальті, але не забили двічі, хоча втрачені можливості були не тільки в серії 11-метрових.

Відео дня

Пауло Дібала? Я мовчав про нього останні два - три дні. У нього була серйозна травма. Коли дивишся на гру Пауло, стає ясно, що з ним наші результати за останні два місяці були б іншими.

Мої вітання "Севільї". Але разом з тим хочу привітати і своїх хлопців. Вони повинні їхати додому зі спокійною душею і пишатися тим, чого досягли. Це мої хлопці з Будапешта!", - сказав Моурінью.

Поєдинок "Роми" і "Севільї" завершився внічию з рахунком 1:1 в основний час. У серії пенальті іспанський клуб виграв з рахунком 4:1. 

Відзначимо, що "Севілья" виграла Лігу Європи 7 разів у своїй історії. Іспанський клуб є рекордсменом турніру за цим показником. 

Жозе Моурінью вперше у своїй кар'єрі програв у фіналі Лізі Європи. Раніше іменитий португалець перемагав у кожному з п'яти своїх фіналів. 

Вас також можуть зацікавити новини: