Важливий гравець: "Челсі" не хоче відпускати Мудрика взимку

Британський журналіст повідомив, що Мудрик складає серйозну конкуренцію Джейдону Санчо.

Футбольний клуб "Челсі" не має намірів відпускати українського нападника Михайла Мудрика у зимове трансферне вікно. Про це повідомив британський журналіст Бен Джейкобс.

"Зрозуміло, що "Челсі" не розглядає варіант з відходом Михайла Мудрика в середині сезону, на постійній основі або в оренду. Мудрик складає серйозну конкуренцію Джейдону Санчо і має достатньо ігрових хвилин у цьому сезоні", - заявив він.

За словами журналіста, головний тренер "Челсі" Енцо Мареска постійно вимагає від нього покращувати свої навички та досі вважає його важливим гравцем. 

Михайло Мудрик - останні новини

Раніше видання Football Insider повідомляло, що український легіонер англійського футбольного клубу "Челсі" Михайло Мудрик може незабаром покинути команду. Тоді зазначалось, що "Челсі" готовий відпустити українського футболіста під час зимового трансферного вікна. Тоді видання повідомляло, що підписання англійського футболіста Джейдона Санчо призвело до того, що Мудрик тепер має менше ігрового часу.

Також повідомлялось, що 11 жовтня відбувся 3-й тур Ліги Націй, під час якого збірна України зустрілася з Грузією та виборола перемогу. Під час гри Михайло Мудрик змістився в центр від лівого кута штрафного майданчика і низом вдарив у ближній кут. Воротар не зміг відбити м'яч, тому рахунок до кінця першого тайму був 1:0 на користь України.

Вас також можуть зацікавити новини: