Артем Дзюба / фото REUTERS

Капітан збірної Росії Артем Дзюба прокоментував поразку від Данії (1:4) та виліт команди з Євро-2020.

"Любимо собі пригоди на жопу, тому сьогодні обкакалися", - сказав Дзюба після гри в ефірі "Матч ТВ", передає sports.ru.

Також, як передає Twitter УЄФА, Дзюба після матчу заявив, що російська збірна в "повній попі".

Відео дня

"Перш за все, ми самі програли собі. На такому рівні свої напівмоменти або стовідсоткові моменти треба забивати, а замість цього ми пропускаємо гол - божевільний удар. І начебто ми повністю справлялися з Данією. І те, що вони тримали м'яч, і те, що вони будуть робити, ми все це прекрасно розуміли, знали та розбирали досконально.

Читайте такожУ Данії пам'ятник Тарасу Шевченку розмалювали в кольори російського прапора (фото)

І пропускаємо такий гол... Потім знову собі привозимо. Це не говорить про те, що той чи інший, ми всі разом програємо. Сьогодні програла саме команда, гравці. Ні тренерський штаб, ні хтось інший, а ми, гравці, програли. Ми в повній попі", - сказав футболіст.

Відзначимо, що головний тренер російської збірної Станіслав Черчесов після матчу заявив, що "в плані якості гри і готовності це була наша найкраща гра". 

Євро-2020: група В

  • У паралельному матчі цієї групи Бельгія обіграла Фінляндію (2:0) і, набравши 9 очок, фінішувала на першому місці.
  • Данія, Фінляндія і Росія набрали по 3 очки. Всі ці очки вони набрали в матчах один проти одного. Таким чином, місця в групі розподілялися за рахунок різниці м'ячів у матчах цих трьох команд один з одним. Вона виявилася кращою у Данців (4:2), які і зайняли друге місце. Фінляндія фінішувала третьою (різниця м'ячів 1:1), а Росія - останньою (2:4).
  • Вже відомо, що в 1/8 фіналу Данія зіграє з Уельсом, а Бельгія дізнається свого суперника пізніше.
  • Фінляндія ще може сподіватися на вихід в плей-офф з третього місця, але показники фінів вже гірше, ніж у команд з груп А і С: Швейцарії та України.