"Люди зійшли з розуму": головний тренер ПСЖ вперше висловився про відсторонення Мессі

Крістоф Галтьє підтвердив, що керівництво ПСЖ відсторонило Ліонеля Мессі.

Головний тренер ПСЖ Крістоф Галтьє прокоментував скандальну ситуацію навколо Ліонеля Мессі, якого паризький клуб відсторонив від команди

56-річний фахівець повідомив, що рішення відсторонити аргентинця приймав не він, а керівники клубу. 

"На початку тижня керівництво повідомило мене про рішення відсторонити Лео. Коли мені повідомили про рішення, я взяв на себе зобов'язання не коментувати його. Я співробітник клубу, рішення прийнято, я його не коментую. Мені не треба було приймати рішення. Мене про нього поінформували, і я підкоряюся.

Образи на мою адресу? Як тренер, я вразливий. Розумію це, але намагаюся залишатися зосередженим.

Коли Мессі повернеться? Побачимо, коли він повернеться і що станеться. У клубі будуть дискусії, але я розумію, що Лео - перший, хто стурбований ситуацією.

Поведінка ультрас, що оточили будинки Мессі, Неймара і Верратті? Ми повинні бути обережними з цим. Я можу зрозуміти гнів і розчарування наших шанувальників, а також демонстрацію перед офісом ПСЖ, який є нашим місцем роботи, але я не можу погодитися з тим, щоб йти до будинку гравця, тому що ситуація може вийти з-під контролю. Люди зійшли з розуму.

ПСЖ переживає не найприємніші моменти, але у нас є мета - перемога в Лізі 1 - і ми працюємо над її досягненням. Реакція роздягальні після поразки від Лор'яна показує мені, що гравці хочуть виграти титул", - наводить слова Галтьє Marca

Нагадаємо, ПСЖ відсторонив Ліонеля Мессі від роботи з командою на два тижні з позбавленням зарплати на цей термін. Клуб покарав знаменитого футболіста за несанкціоновану поїздку до Саудівської Аравії.

Напередодні також стало відомо, що Ліонель Мессі отримав офіційну пропозицію від саудівського клубу "Аль-Хіляль". ЗМІ повідомляють, що відсторонення Мессі пов'язане також з тим, що аргентинець повідомив керівництву ПСЖ про намір покинути Париж. 

Додамо, що чинний контракт Мессі з ПСЖ закінчується цього літа. 

У ПСЖ 35-річний аргентинець грає з 2021 року. За цей період він зіграв 71 матч, забив 31 гол і віддав 34 результативних передачі. 

Вас також можуть зацікавити новини: