Ліверпуль - Арсенал / Колаж УНІАН

У суботу, 23 грудня, відбудеться центральний поєдинок 18-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Ліверпуль" зустрінеться з лондонським "Арсеналом". 

Гра пройде на знаменитому стадіоні "Енфілд". Головним арбітром зустрічі призначений Кріс Кавана. 

"Арсенал" займає перше місце в турнірній таблиці з 39 балами в активі. "Ліверпуль" йде на другому місці. В активі "червоних" 38 очок. 

Відео дня

У минулому турі АПЛ лондонський клуб впевнено обіграв "Брайтон" (2:0). Перемогу "канонірам" принесли голи Жезуса і Хаверца. 

"Ліверпуль" в рамках минулого туру зіграв внічию з "Манчестер Юнайтед" (0:0). 

Ліверпуль - Арсенал: прогноз

На думку аналітиків, шанси команд на перемогу в цій грі приблизно рівні. Лише з невеликою перевагою фаворитом є "Ліверпуль". Перемога команди Юргена Клоппа оцінюється коефіцієнтом 2,41. На перемогу "Арсенала" ставки приймають з коефіцієнтом 2,90. Нічия - 3,60. 

На гол "Ліверпуля" в цій грі можна зробити ставку з коефіцієнтом 1,23. Гол "канонірів" оцінений коефіцієнтом 1,28. 

Найбільш вірогідним результатом матчу "Ліверпуль" - "Арсенал" є нічия з рахунком 1:1. Ставки на такий результат приймають з коефіцієнтом 7,30. 

Ліверпуль - Арсенал: трансляція

На території України в прямому ефірі матч 18-го туру АПЛ між "Ліверпулем" і "Арсеналом" можна буде подивитися на каналі Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї гри буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Початок поєдинку - о 19:30 за київським часом. 

Відзначимо, що в минулому сезоні матчі "Ліверпуля" і "Арсенала" були дуже результативними. Поєдинок першого кола завершився перемогою "канонірів" (3:2), а в другому - команди зіграли внічию (2:2). 

Вас також можуть зацікавити новини: