Київське "Динамо" дізналося потенційного суперника по третьому раунду кваліфікації ЛЧ / фото ілюстративне Вікіпедія

Київське "Динамо" дізналося потенційного суперника по третьому раунду кваліфікації футбольної Ліги чемпіонів 2023/2024. Це стало відомо після жеребкування, яке відбулось у швейцарському Ньоні.

В разі проходження до цієї стадії команда Олександра Шовковського зійдеться у двоматчевому протистоянні з віце-чемпіонами Шотландії - "Рейнджерс". Матчі відбудуться 6 або 7 та 13 серпня 2024 року. Першу гру кияни проведуть "вдома".

Як відомо, для отримання путівки до третього кваліфікаційного раунду "Динамо" має здолати сербський "Партизан". Перший матч (який формально буде домашнім для киян) відбудеться вже у вівторок у польському Любліні. Початок гри - о 21:00 за київським часом.

Відео дня

Зазначимо, що донецький "Шахтар" як чемпіон України завдяки високому клубному рейтингу отримав пряму путівку до основного раунду Ліги чемпіонів.

Останні новини футболу

Як повідомляв УНІАН, експрезидент мюнхенської "Баварії" Улі Генесс жорстко розкритикував прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана. За його словами, Орбан поводить себе аж надто зухвало.

Як сказав Генесс, "в Угорщині лише вісім мільйонів жителів, він поводиться так, ніби у них 200 мільйонів. Я б давно вигнав його з ЄС".

Також ми писали, що збірна України впала в рейтингу ФІФА. Порівняно з попередньою версією рейтингу синьо-жовта збірна втратила ще одну позицію і нині посідає 25-ту сходинку.

Вас також можуть зацікавити новини: