Гармаш не зміг забити Барселоні / фото REUTERS

У вівторок, 2 листопада, в рамках четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів київське "Динамо" в рідних стінах поступилося каталонській "Барселоні" (0:1). 

Колишній форвард київського клубу Віктор Леоненко поділився своїми емоціями від цього матчу. Екс-футболіст жорстко пройшовся по Денису Гармашу, який грає зараз в "Динамо" на позиції нападника. 

"Хто-небудь взагалі бачив Гармаша в цій грі? Ну який він нападник? У чемпіонаті України - так, це проходить, тому що там реально забивають практично всі. Тому у Гармаша і виходить. А в єврокубках з моментів треба забивати голи. Моменти ми створюємо. Зрозуміло, що в єврокубкових іграх їх небагато. У цьому матчі, кого не випускай, контроль м'яча все одно був за "Барселоною". По суті, для "Динамо" це був день відбору. Просто "Барселона" грала в квадрат і теж нічого не створила", - наводить слова Леоненко Футбол 1/2/3.

Відео дня

Читайте також"Знадобилися яйця, щоб перемогти": футболіст Аяксу пахом врізався в штангу, забиваючи гол (відео)Раніше УНІАН повідомляв, що зірковий форвард "Барселони" образливо висловився на адресу захисників київського "Динамо".

"Динамо" - "Барселона": підсумки матчу

  • "Динамо" не змогло забити у всіх чотирьох матчах групового етапу ЛЧ в цьому сезоні.
  • Положення команд у групі Е після чотирьох турів: "Баварія" - 12 очок, "Барселона" - 6, "Бенфіка" - 4, "Динамо" - 1.
  • "Динамо" в дев'ятий раз програло "Барселоні" в 12 матчах один проти одного при трьох перемогах.
  • У п'ятому турі ЛЧ "Динамо" 23 листопада прийматиме "Баварію".