Артем Довбик / фото REUTERS

Герой збірної України Артем Довбик, який забив переможний м'яч в овертаймі матчу 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції, розповів про поздоровлення на свою адресу та свої емоції.

Відео з'явилося на YouTube-каналі vZbirna.

"Як я морально? Трохи втомився десь в психологічному плані. Тому що емоції незабутні", - зізнався Довбик.

"Багато хто вітав - всі близькі, багато знаменитостей. Я бачив, MONATIK відзначав пост з фоткою, NAVI... Я ще не дивився всю історію, не можу точно сказати, але багато хто... Instagram розривається", - сказав Довбик.

Читайте такожДевайс, а не "ліфчик": розкрито таємницю чорного топа, який Довбик "засвітив" на матчі

Артем Довбик: кар'єра

  • Довбик починав професійну кар'єру в клубі "Черкаський Дніпро", після чого перейшов в "Дніпро" і пограв за молдавську "Зорю".
  • У 2018 році форвард перебрався до Данії, де виступав за "Мідтьюлланн", з яким став чемпіоном і володарем Кубка країни, і "Сеннерйюск". А минулого року він повернувся в Україну - до складу "Дніпра-1".
  • Довбик вперше викликався до збірної України ще в серпні 2016 року, але тоді він не грав за "жовто-синіх" і після короткого збору приєднався до молодіжної збірної. Дебютувати за збірну форварду вдалося 31 березня 2021 року в матчі з Казахстаном.
  • На цей час він провів за "жовто-синіх" три матчі і в грі зі Швецією забив свій дебютний гол, побивши рекорд Мішеля Платіні.