Хто стане новим тренером Мудрика: знаменитий фахівець може очолити Челсі

Вже не розглядається кандидатура Луїса Енріке, який раніше працював зі збірною Іспанії.

Футболісти "Челсі" позитивно ставлять до варіанту з призначенням Маурісіо Почеттіно головним тренером команди.

Як повідомляє The Telegraph, футболісти схвально відреагували на новини про можливе призначення аргентинця. Вони позитивно ставляться до такої можливості і чекають можливості попрацювати з ним. Раніше повідомлялось, що саме він є головним претендентом на роботу з "Челсі", і переговори з клубом проходять успішно.

Останнім клубом 51-річного спеціаліста був ПСЖ, який він залишив у 2022 році. Також він тренував "Тоттенгем", "Саутемптон" та "Еспаньйол". Наразі в. о. головного тренера є Френк Лемпард. Він замінив звільненого Грема Поттера.

До цього повідомлялось, що очолити "Челсі" відмовився колишній тренер "Баварії" Юліан Нагельсманн. Також вже не розглядається кандидатура Луїса Енріке, який раніше працював зі збірною Іспанії.

Маурісіо Почеттіно: тренерська кар'єра

Під керівництвом аргентинського тренера ПСЖ провів 84 матчі, з ним парижани стали володарями Кубка і Суперкубка Франції з футболу, а також завоювали історичний 10-й титул чемпіона Ліги 1.

Аргентинець також тренував "Еспаньол" (2009-2012), "Саутгемптон" (2013-2014) і "Тоттенхем" (2014-2019).

"Тоттенхем" під керівництвом Почеттіно займав друге і двічі третє місце в АПЛ, а також вперше в своїй історії дійшов до фіналу Ліги чемпіонів в 2019 році, поступившись там "Ліверпулю".

Він був звільнений з "Тоттенхема" в листопаді 2019 року після низки невдалих результатів.