Артем Довбик проти гравця АЗ / фото СК Дніпро-1

У четвер, 3 листопада, в заключному шостому турі групового раунду Ліги конференцій "Дніпро-1" грав проти "АЗ Алкмаар". Поєдинок проходив у Нідерландах на стадіоні "АФАС" і завершився перемогою господарів поля з рахунком 2:1.

Футболістам "АЗ" вдалося відкрити рахунок вже в дебюті першого тайму, на 8-й хвилині матчу голом у ворота "Дніпра-1" відзначився Єнс Одгар.

За п'ять хвилин до кінця першої половини зустрічі зусиллями Артема Довбика "Дніпру-1" вдалося зрівняти рахунок на табло. 

Відео дня

Команда Олександра Кучера була близька до того, щоб взяти очко в грі з нідерландцями, але гол Павлідіса на останніх хвилинах допоміг "АЗ" вирвати перемогу. 

"АЗ" - "Дніпро-1" - 2:1

Голи: Одгор, 8, Павлідіс, 88 - Довбик, 40

"АЗ": Верхюлст, Хаціадіакіс, Беукема, Деккер (Павлідіс, 46), Керкез, Рейндерс (Коопмейнерс, 89), Д. де Віт, Класі (Базур, 89), Сугавара, Одгар (Лахто, 64), Карлссон (ван Бредероде, 64)

"Дніпро-1": Валеф, Адамюк, Сваток, Сарапій, Бузанелло, Бабенко, Піхальонок, Рубчинський (Когут, 86), Амаш, Назаренко (Кононов, 89), Довбик

Огляд матчу: 

В іншому матчі цієї групи "Аполлон" обіграв на своєму полі "Вадуц" з рахунком 1:0.

Таким чином, підсумкова турнірна таблиця виглядає наступним чином: "АЗ Алкмаар" перший з 15 балами, "Дніпро-1" набрав 10 очок і посів друге місце, "Аполлон" (7 очок) - третій, "Вадуц" з 2 балами фінішував останнім. 

"АЗ" завоював пряму путівку в 1/8 фіналу Ліги конференцій, а "Дніпро-1" зіграє в 1/16 фіналу турніру. 

Додамо, що форвард "Дніпра-1" Артем Довбик забив 5 голів на стадії групового етапу Ліги конференцій і очолює гонку бомбардирів турніру. 

Вас також можуть зацікавити новини: