Головний тренер Реала Карло Анчелотті / фото REUTERS

У неділю, 4 лютого, "Реал" зіграв внічию в мадридському дербі проти "Атлетіко". Гра завершилася з рахунком 1:1. 

Ворота "вершкових" в цьому матчі захищав Андрій Лунін. Він зробив кілька прекрасних сейвів, проте пропустив м'яч на 90+3-й хвилині. 

Після гри головний тренер "Реала" Карло Анчелотті похвалив українського голкіпера, відзначивши його сейв після удару нападника "Атлетіко" Антуана Грізманна. 

Відео дня

"Лунін? Він відбив удар Грізманна, впевнено перевів м'яч, допоміг команді зі стандартами, зробив все дуже добре.

Це була дуже хороша гра з нашого боку, контрольована, нам не пощастило пропустити в кінці, але нам не вистачало висоти, і ми це знали. Бувають випадки, коли виграєш на останніх хвилинах.

Не треба ні в чому дорікати, ми залишаємося лідерами і у нас є шанс завдати ще одного удару в суботу. Нічого зайвого, тому що команда дуже хороша. Цей матч ми провели дуже добре.

У нас сильна команда. Кожен робить свій внесок, у нас були втрати, і я дуже задоволений. Не призначили пенальті? Без коментарів", - наводить слова Карло Анчелотті Marca.

Відзначимо, що Андрій Лунін виходить в основному складі "Реала" вже в третій грі поспіль. Всього українець в цьому сезоні зіграв 11 матчів за "вершкових" в рамках Ла Ліги, 5 - "сухих". 

Після 23-х турів "Реал" займає перше місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги з 58 балами в активі. 

У наступному турі чемпіонату Іспанії мадридський "Реал" зіграє проти "Жирони". Гра відбудеться 10 лютого. Початок матчу - о 19:30 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: