Ольга Кармона / фото twitter.com/7olgacarmona

У неділю, 20 серпня, жіноча збірна Іспанії перемогла збірну Англії у фіналі ЧС-2023 з футболу, який проходив в австралійському Сіднеї.

Головною героїнею фіналу стала Ольга Кармона, яка забила переможний гол у цій зустрічі і принесла іспанській команді перемогу. 

Лише через годину після перемоги на чемпіонаті 23-річна футболістка дізналася про смерть свого батька, повідомляє прес-служба Королівської іспанської федерації футболу (RFEF).

Відео дня

"C глибоким жалем повідомляємо про смерть батька Ольги Кармони. Сумну новину футболістка дізналася після фіналу чемпіонату світу. Ми посилаємо наші найщиріші обійми Ользі та її родині в момент глибокого болю", - йдеться в повідомленні RFEF.

twitter.com/rfef

Ольга Кармона також повідомила про смерть батька у Twitter.

"Сама того не знаючи, я отримала свою зірку ще до початку гри. Я знаю, що ти дав мені сили досягти чогось унікального. Я знаю, що ти спостерігав за мною цього вечора і пишаєшся мною. Спочивай з миром, тато", - написала Кармона.

twitter.com/7olgacarmona

За інформацією ЗМІ, батько Ольги Кармони, яка з 2020 року виступає за мадридський "Реал", тривалий час боровся з хворобою, але все ж покинув цей світ за два дні до вирішального матчу жіночого ЧС.

Мати і брати Ольги були присутні в Австралії, щоб підтримати її у фіналі, але про трагедію в родині не повідомляли. І лише після того, як Кармоні вдалося підняти заповітний кубок над головою, вона дізналася, що батька більше немає в живих.

Варто відзначити, що переможний гол у фіналі ЧС-2023 з футболу Ольга Кармона відсвяткувала присвятою другу, який напередодні втратив матір.

Додамо, що Іспанія вперше в історії виграла чемпіонат світу серед жіночих команд. Англія, у свою чергу, вперше зіграла у фіналі мудніаля. Бронзові медалі на турнірі завоювала збірна Швеції, яка перемогла в матчі за третє місце Австралію.

Вас також можуть зацікавити новини: