Футболісти луганської Зорі / фото ФК Зоря

У четвер, 30 листопада, відбудеться поєдинок п'ятого туру групового раунду Ліги конференцій УЄФА, в якому "Зоря" зіграє проти "Гента". 

Гра пройде на стадіоні "Геламко Арена" в Бельгії. Головним арбітром зустрічі призначений Евангелос Манухос з Греції.

У минулому турі групового раунду Ліги конференцій луганський клуб поступився ізраїльському "Маккабі" з рахунком 1:3. Бельгійський "Гент" в рамках 4-го туру здолав ісландський "Брейдаблік" (3:2). 

Відео дня

Перед матчем з бельгійцями "Зоря" також зіграла перенесений матч 3-го туру Ліги конференцій проти того ж "Маккабі". Гра завершилася перемогою ізраїльського клубу з рахунком 3:2. "Гент" перед зустріччю з луганчанами зіграв внічию матч чемпіонату Бельгії проти "Рояль Юніон" (1:1). 

Матч "Гента" проти "Зорі" в рамках першого туру групового раунду Ліги конференцій завершився внічию з рахунком 1:1. У складі української команди гол забив Едуардо Герреро. 

Гент - Зоря: прогноз

Аналітики в цій дуелі віддають перевагу "Генту". Коефіцієнт на перемогу "Зорі" становить 16,00, на нічию - 7,10, а на перемогу бельгійського клубу - 1,18.

На гол луганської команди в цій грі ставки приймаються з коефіцієнтом 2,12. А ось на гол "Гента" коефіцієнт - 1,04. 

Найбільш вірогідним результатом зустрічі аналітики вважають перемогу "Гента" з рахунком 2:0. Ставки на такий результат приймаються з коефіцієнтом 6,20. 

Гент - Зоря: трансляція

В Україні матч "Гент" - "Зоря" в прямому ефірі можна буде подивитися на медіасервісі MEGOGO і платформі Volia TV.

Стартовий свисток пролунає о 19:45 за київським часом.

Нагадаємо, після 4-х турів "Зоря" посідає третє місце в групі В, набравши 4 очки. "Гент" з 10 пунктами займає першу сходинку. Також в групі виступають ізраїльський "Маккабі" та ісландський "Брейдаблік".

Вас також можуть зацікавити новини: