Генеральний директор Шахтаря розповів, за скільки "гірники" готові продати Мудрика

Донецький клуб розраховує отримати солідну компенсацію за трансфер свого вихованця.

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін назвав суму, яку "гірники" сподіваються виручити за продаж одного з ключових гравців донецького клубу Михайла Мудрика.

Палкін зазначив, що "Шахтар" все ж сподівається отримати за свого вихованця 100 мільйонів євро.

"Мудриком цікавляться завжди, це постійний процес. Щотижня з'являється якийсь клуб і починає усвідомлювати, на якому рівні Ми знаходимося. Вони не приходять і не кажуть: "Добре, візьміть 50 мільйонів і дайте мені Мудрика". Вони розуміють історію, яка стоїть за ним, і усвідомлюють, що він досить дорогий гравець, вони починають розуміти наш клуб, яка у нас стратегія, як ми працюємо. У будь-якому випадку прийде час.

Мудрик - це талант, який знаходиться в процесі розвитку. Те, що він показує сьогодні - це лише 60 відсотків того, що він може зробити в майбутньому. І коли ви це помножите, то зрозумієте, що він коштує набагато, набагато більше. Тому я вірю, що в майбутньому він може коштувати близько 100 мільйонів євро.

Дозволити собі такий трансфер можуть п'ять-шість клубів у світі. Але іноді навіть деякі клуби АПЛ можуть вас здивувати, а не тільки звичні шість найкращих клубів", - наводить слова гендиректора "Шахтаря" видання The Athletic.

Зазначимо, що напередодні Михайло Мудрик підтвердив своє бажання перейти в інший клуб вже в зимове трансферне вікно. Вінгер "Шахтаря" назвав пріоритетні для нього три чемпіонати. 

Чинна угода українця з "Шахтарем" розрахована до кінця 2026 року.

У сезоні 2022/23 Мудрик зіграв у складі "Шахтаря" 16 матчів, забив 8 голів і віддав 8 асистів.

Вас також можуть зацікавити новини: