Футболісти Реала / фото twitter.com/realmadrid

У ніч на 24 липня відбувся товариський поєдинок, в якому мадридський "Реал" протистояв "Мілану". 

Гра проходила на стадіоні "Роуз Боул" в Пасадені (США) і завершилася перемогою "вершкових" з рахунком 3:2. 

Перший гол у цій зустрічі був забитий на 25-й хвилині - після поачі з кутового м'яч у сітку воріт Луніна відправив Фікайо Томорі. На 42-й хвилині "Мілан" подвоїв свою перевагу - фантастичним голом ударом з дальньої дистанції відзначився Лука Ромеро. 

У другому таймі "Реалу" вдалося зробити приголомшливий камбек і перевернути хід гри. "Вершкові" забили тричі у ворота "Мілана" і виграли цю зустріч. Два голи у складі команди Карло Анчелотті забив Федеріко Вальвереде, ще один м'яч в активі Вінісіуса Жуніора. 

"Реал" - "Мілан" - 3:2

Голи: Вальверде, 57, 59, Вінісіус Жуніор, 59 - Томорі, 25, Ромеро, 42

Огляд матчу: 

Відзначимо, що український воротар "Реала" Андрій Лунін вийшов на цю гру в стартовому складі і відіграв весь матч. До слова, українець став єдиним гравцем, якого Карло Анчелотті не замінив. 

Це був перший матч "Реала" після виходу з відпустки. Попереду у "вершкових" заплановані ще три гри - проти "Манчестер Юнайтед" (27 липня), "Барселони"(29 липня) і "Ювентуса" (3 серпня). 

Перший офіційний матч нового сезону "Реал" зіграє проти "Атлетика" Більбао в рамках першого туру чемпіонату Іспанії. Гра відбудеться 12 серпня. 

Вас також можуть зацікавити новини: