Дуже хитрий план: Барселона придумала спосіб, як підписати Мессі і обійти проблеми з фінансами

Ліонель Мессі все ще може повернутися в "Барселону".

"Барселона" не залишає надій підписати капітана збірної Аргентини Ліонеля Мессі, але фінансова ситуація не дозволяє іспанському клубу здійснити цей перехід.

Як повідомляє видання L'Equipe, "блаугранас" придумали план, як підписати іменитого аргентинського форварда і обійти фінансові проблеми. 

За інформацією джерела, "Барселона" має намір об'єднати сили з американським клубом "Інтер Маямі", одним з власником якого є легендарний екс-футболіст збірної Англії Девід Бекхем.

План полягає в тому, що офіційно Ліонель Мессі стане гравцем клубу МЛС, а потім на правах оренди 35-річний аргентинець перейде в "Барселону". 

Планується, що Мессі проведе в каталонському клубі один сезон. Після цього аргентинський футболіст гратиме в чемпіонаті МЛС. Відзначається, що американцям важливо роздобути такого футболіста з точки зору іміджу перед проведенням ЧС-2026 в США, Канаді та Мексиці.

Нагадаємо, чинний контракт Мессі з ПСЖ закінчується влітку 2023 року. 

Раніше повідомлялося, що "Аль-Хіляль" з Саудівської Аравії запропонував Ліонелю божевільний контракт на два роки з окладом в 600 мільйонів євро за сезон. 

За інформацією ЗМІ, незважаючи на привабливу пропозицію саудитів, Мессі схиляється до варіанту з поверненням в "Барселону". 

Додамо, що в нинішньому сезоні Мессі зіграв 40 матчів у складі ПСЖ у всіх турнірах, забив 21 гол і віддав 20 результативних передач.

Вас також можуть зацікавити новини: