Дніпро-1 - Спартак Трнава / фото СК Дніпро-1

У четвер, 31 серпня, "Дніпро-1" зіграє матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій проти "Спартака" з Трнави. 

Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну, номінально домашній матч українська команда зіграє у словацькому місті Кошице. 

Обслужить цю зустрічі угорський рефері Балаж Берке. Допомагати йому будуть його співвітчизники Балаж Бузаш і Балаж Серт. 

Відео дня

Дніпро-1 - Спартак Трнава: прогноз на матч-відповідь

Перша зустріч "Дніпра-1" і трнавського "Спартака" завершився внічию з рахунком 1:1. Підопічні Валерія Городова грали в меншості практично всю гру, але змогли зрівняти рахунок і уникнути поразки. Голом у складі української команди відзначився Олександр Піхальонок.

Нагадаємо, "Дніпро-1" потрапив до раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій, вилетівши від "Славії" в 3-му раунді кваліфікації Ліги Європи. 

"Спартак" Трнава на шляху до раунду плей-офф кваліфікації Ліги конференцій переміг латвійський клуб "Ауда" (1:1, 4:1) і польський "Лех" (1:2, 3:1). 

Дніпро-1 - Спартак Трнава: трансляція

Зустріч "Дніпра-1" та трнавського "Спартака" у прямому ефірі на території України покаже YouTube-канал FootballHub. Трансляція буде доступна за цим посиланням. Коментуватиме матч - Олександр Новак.

Крім того, трансляцію цього поєдинку можна буде переглянути на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Початок поєдинку - о 21:00 за київським часом.

Переможець цього протистояння вийде в груповий раунд Ліги конференцій УЄФА. Для команди, яка програє, єврокубковий сезон закінчиться.

Нагадаємо, що у березні 2023 року група 1+1 media спільно з Фондом "Повернись живим" запустили збір коштів на "Лігу Аеророзвідки". У межах першого етапу проєкту вдалося зібрати 15 000 000 грн на закупівлю п’яти мобільних пунктів управління БпЛА. Натхненні результативністю збору медіагрупа спільно з Фондом компетентної допомоги армії вирішили запустити другий етап проєкту задля доукомплектування спеціальних автівок для аеророзвідників 10 бортами "Лелека-100".

Традиційно, акумулювання коштів відбуватиметься в межах трансляцій футбольних поєдинків Чемпіонату України з футболу на ресурсах групи 1+1 media – телеканалах 2+2 та УНІАН, а також спортивних Digital-проєктах FootballHub та "ПРОФУТБОЛ Digital". Для цього необхідно буде перейти на спеціальну Банку через QR-код, що буде розміщений під час матчів на екранах.

Також зробити свій донат небайдужі вболівальники та всі охочі вже можуть через спеціальний проєктний рахунок, що вже розміщений на сайті Фонду за цим посиланням.

Вас також можуть зацікавити новини: