Тіло Марадони перенесуть до спеціального мавзолею в Буенос-Айросі

Наразі мавзолей ще перебуває на стадії будівництва.

Рештки всесвітньовідомого футболіста Дієго Марадони перепоховають у новому місці, таке рішення прийняв аргентинський суд. Відомо, що легенду футболу поховали на приватному кладовищі після його смерті в листопаді 2020 року, пише Sky News

Проте діти Марадони минулого року повідомили, що планують перенести рештки зірки до громадського мавзолею, аби прихильники могли особисто віддати йому шану. 

Наразі відомо, що легенда футболу похований на кладовищі Jardin de Bella Vista, яке розташоване близько в 50 кілометрах на північний захід від Буенос-Айреса (столиця Аргентини).

Рідні зірки планують, що його тіло буде перенесено до нового мавзолею "Меморіал М10", який знаходиться у престижному районі Буенос-Айреса Пуерто-Мадеро. Наразі це місце ще будують. 

"Ми завжди знали, що його місце серед людей, але ми також розуміли, що всі гарантії безпеки є пріоритетом. Ми хочемо, щоб ті, хто його любить, могли прийти і показати йому свою любов, залишити йому ромашки", - сказала донька покійного футболіста Далма Марадона.

Дієго Марадона - що відомо

Дієго Армандо Марадона народився 30 жовтня 1960 року. Аргентинський футболіст є одним з найвідоміших та найкращих гравців в історії футболу. Після завершення кар'єри працював тренером, функціонером та телекоментатором. 

У 1986 році він допоміг своїй країні виграти чемпіонат світу та привів команду "Наполі" до титулу чемпіона Італії в 1987 році. Загалом футболіст провів 91 матч і забив 34 голи у складі збірної Аргентини.

Марадона помер 25 листопада 2020 року від серцевої недостатності. Вісім людей, серед яких лікарі та медсестри, повинні постати перед судом через свою ймовірну відповідальність за смерть легенди футболу. 

Останні новини футболу

Як писав УНІАН, український футболіст Артем Довбик може стати одним з найвеличніших форвардів в історії "Роми". Видання La Gazzetta dello Sport зазначило, що у Довбика є все, щоб затьмарити Лукаку, який перейшов у "Наполі".

Також повідомлялось, що Мудрик вирішив покинути футбольний клуб "Челсі". Журналісти наголошували, що підписання англійського футболіста Джейдона Санчо призвело до того, що Мудрик тепер має менше ігрового часу.

Вас також можуть зацікавити новини: