Кріштіану Роналду / фото instagram.com/cristiano

Знаменитий португальський нападник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду поділився відчуттями, які отримав під час народження своїх дітей.

У Кріштіану і Джорджини у квітні цього року народилися двійнята: дівчинка вижила, а хлопчик відразу помер.

Трагічна подія шокувала сім'ю іменитого футболіста. 

Відео дня

"Це був, мабуть, найважчий момент мого життя після смерті батька. Коли має народитися дитина, ти очікуєш, що все буде добре, а потім виникає така проблема - дуже важко. Ми з Джорджиною пережили складний період, ми не розуміли, що відбувається. Важко взагалі передати ці відчуття... Сезон тривав, багато матчів ... Але це був дуже важкий епізод.

Іноді я намагаюся пояснити близьким, що ніколи раніше не відчував себе щасливим і сумним одночасно. Коли одна дитина народжується, а інша помирає. Як це передати... Ти не знаєш, будеш сміятися чи будеш плакати. Ти не знаєш, як реагувати і що робити.

Коли Джорджина приїхала додому, діти почали питати, де друга дитина. Через тиждень ми прийняли рішення, що будемо чесні з дітьми і скажемо, що Анхель - так ми назвали сина - потрапить на небеса.

Діти все розуміють. Вони підходять і кажуть: "Тату, я зробив це для Анхеля" і показують на небо. Мені це подобається, значить він - частина їхнього життя. Я не збираюся брехати своїм дітям.

Я кажу правду, хоча в даній ситуації це і важко. 

Втрата зблизила нас з Джорджиною і дітьми. В якомусь сенсі я став більш чуйним батьком, більш доброзичливим. Вони стали ближче до мене, а я - до них і Джорджині. Чи може горе зруйнувати сім'ю? Буває і таке, але не в нашому випадку. Після того, що сталося наша сім'я стала ще міцніше, а я відчуваю більше любові до дружини і дітей. Частково тепер я бачу своє життя з нового боку", - наводить слова Кріштіану Роналду The Sun.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду є батьком п'ятьох дітей: Кріштіану-молодший, який народився в 2010 році, Близнюки Єва і Матео (влітку 2017-го), дочка Алана Мартіна (восени 2017-го) і дочка Белла Емеральда (весна 2022-го).

Перші три дитини Роналду від сурогатних матерів, тоді як мамою Алани Мартіни і новонародженої дочки є Родрігес.

Вас також можуть зацікавити новини: