Алан Патрік і Микола Шапаренко / фото ФК Шахтар

У рамках 10-го туру Української Прем'єр-ліги київське "Динамо" приймало донецький "Шахтар". Матч грандів українського футболу пройшов на "Олімпійському" в Києві.

Зустріч завершилася без забитих голів.

"Динамо" зберегло відрив від "Шахтаря" в таблиці УПЛ. У киян в активі 25 очок, у "гірників" - 22 бали.

Це була 68-а зустріч "Динамо" і "Шахтар" в рамках УПЛ. На даний момент обидві команди перемагали по 25 разів, у 18-й раз вони зіграли внічию.

УПЛ, 10-й тур

Динамо - Шахтар - 0:0

"Динамо": Бущан, Караваєв, Забарний, Сирота, Кендзьора (Тимчик, 86), Сидорчук, Шапаренко, Буяльський (Гармаш, 86), де Пена, Циганков, Вітіньо (Шкурін, 86)

"Шахтар": Пятов, Матвієнко, Марлон, Кривцов, Додо, Степаненко (Маркос Антоніо, 65), Майкон, Соломон (Сікан, 65), Алан Патрік, Марлос (Тете, 65), Педріньо

Попередження: Шапаренко - Марлон, Кривцов, Сікан, Тете

Відеоогляд матчу

Повний матч

Нагадаємо, що 22 вересня "Динамо" і "Шахтар" зустрічалися в матчі за Суперкубок України. Поєдинок завершився розгромною перемогою "гірників" з рахунком 3:0.

Перед зустріччю в чемпіонаті команди на тижні зіграли в Лізі чемпіонів. "Шахтар" зумів зіграти внічию в поєдинку з "Інтером" (0:0), а ось "Динамо" розгромно програло "Баварії" (0:5).

Що стосується УПЛ, то в попередньому турі і "Динамо", і "Шахтар" здобули перемоги. Кияни обіграли "Рух" з рахунком 2:0, а "гірники" розгромили "Верес" (4:1).