Динамо - Шахтар / фото ФК Шахтар

У п'ятницю, 3 листопада, київське "Динамо" прийме донецький "Шахтар" в рамках 13-го туру Української Прем'єр-ліги

Зустріч команд пройде в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Головним арбітром Цього матчу призначений Ярослав Козик (Мукачево). Арбітр VAR - Микола Балакін (Київська область). 

Минулого сезону "Динамо" на домашньому стадіоні зіграло внічию з "Шахтарем" з рахунком 1:1. У складі "біло-синіх" гол забив Олександр Андрієвський. У "гірників" відзначився Тарас Степаненко. А ось номінально домашній поєдинок для "Шахтаря" в минулому сезоні завершився перемогою "гірників" з рахунком 3:1. Голами у складі донеччан відзначилися Олександр Зубков, Михайло Мудрик та Данило Сікан. За "Динамо" забив Владислав Ванат.

Відео дня

Відзначимо, що "Динамо" в останній раз перемагало "Шахтар" в рамках УПЛ в сезоні-2020/21. Матч завершився з рахунком 1:0, а єдиний гол забив Карлос Де Пена. 

У турнірній таблиці поточного сезону УПЛ "Динамо" з 16 балами займає 7-е місце. "Шахтар" йде на четвертій позиції, набравши 21 очок. 

Динамо - Шахтар: трансляція

Центральний матч 13-го туру УПЛ у прямому ефірі покаже телеканал 2+2. Також трансляція поєдинку "Динамо"- "Шахтар" буде доступна на YouTube-каналі FootballHub. 

Початок зустрічі - о 17:00 за київським часом.

Вас також можуть зацікавити новини: