"Динамо" стартувало з поразки в основному раунді Ліги Європи

Гра відбулася у німецькому Гамбурзі.

Віце-чемпіон України київське "Динамо" поступилося римському "Лаціо" у першому матчі на стадії основного етапу Ліги Європи з рахунком 0:3.

Українські клуби в Єврокубках

Завдяки жеребу у Лізі Європи цього сезону кияни зіграють, крім "Лаціо", ще проти "Хоффенхайма" (3 жовтня), "Роми" (24 жовтня), "Ференцвароша" (7 листопада), "Вікторії" Пльзень (28 листопада), "Реал Сосьєдада" (12 грудня), "Галатасарая" (21 січня) та РФШ (30 січня).

Номінально домашнім стадіоном столичного клубу "Динамо" (Київ) на майбутніх матчах у рамках групового етапу Ліги Європи буде "Гамбург Арена" в однойменному німецькому місті через його інфраструктуру та підтримку української діаспори. Про це повідомив віце-президент клубу "Динамо" (Київ) Дмитро Бріф під час презентації, присвяченої старту команди в основному раунді Ліги Європи УЄФА.

Чемпіон України донецький "Шахтар" зіграв внічию на виїзді проти італійської "Болоньї" у першому матчі нового сезону Ліги чемпіонів. Матч завершився з рахунком 0:0. Наступний матч "гірники" зіграють проти "Аталанти" 2 жовтня.

Вас також можуть зацікавити новини: