Динамо - Дніпро-1 / фото ФК Динамо Київ

У неділю, 22 жовтня, в рамках 11-го туру Української Прем'єр-ліги київське "Динамо" прийме "Дніпро-1". 

Гра пройде на стадіоні "Динамо" імені Лобановського в столиці України. Головним арбітром цієї зустрічі призначений Віктор Копієвський. Його асистенти - Євген Гашков і Тарас Чопілко. Арбітр VAR - Максим Козиряцький. 

"Динамо" і "Дніпро-1" підходять до цього туру на 6-му і 7-му місцях в турнірній таблиці УПЛ, набравши по 15 очок. Однак підопічні Мірчі Луческу зіграли всього сім матчів у чемпіонаті, а команда Юрія Максимова - вісім. Лідируючий "Кривбас" за 11 матчів набрав 23 очки. Таким чином, і київський, і дніпровський клуб потенційно можуть наздогнати команду Юрія Вернидуба і навіть обійти її в таблиці. 

Відео дня

В рамках минулого туру чемпіонату України "Динамо" сенсаційно програло житомирському клубу "Полісся" з рахунком 2:3. "Дніпро-1" у минулому турі виграв у рівненського "Вереса" (2:0). 

У минулому сезоні УПЛ "Динамо" і "Дніпро-1" обмінялися гостьовими перемогами - у другому турі дніпряни виграли з рахунком 3:0, а в 17-му "біло-сині" взяли реванш, перемігши з рахунком 1:0. 

Динамо - Дніпро-1: прогноз

Фаворитом цієї зустрічі на думку аналітиків є київське "Динамо". Ставки на тріумф команди Мірчі Луческу приймаються з коефіцієнтом 1,80. На перемогу "Дніпра-1" можна поставити з коефіцієнтом 4,40. Нічия - 3,75. 

На гол "біло-синіх" коефіцієнт 1,18, гол підопічних Юрія Максимова оцінюється коефіцієнтом 1,51. 

Найбільш вірогідним результатом цієї дуелі експерти вважають перемогу "Динамо" з рахунком 1:0. На такий результат ставки приймаються з коефіцієнтом 7,40. 

Динамо - Дніпро-1: трансляція

Поєдинок "Динамо" - "Дніпро-1" у прямому ефірі покаже телеканал "2+2". Також трансляція цієї зустрічі буде доступна на YouTube-каналі "FootballHub" і Київстар ТБ. 

Початок поєдинку - о 17:00 за київським часом. 

Вас також можуть зацікавити новини: