Дані Алвес вже відбув 1 рік і місяць в ув'язненні / фото REUTERS

Найтитулованішого гравця в історії футболу Дані Алвеса засудили до чотирьох з половиною років в'язниці за зґвалтування 23-річної дівчини на дискотеці.

Вищий суд Барселони дійшов висновку, що колишній гравець "Барселони" скоїв сексуальний напад на дівчину в туалеті нічного клубу, пише El Pais. Постраждала Естер Гарсія незадоволена тим, що Алвесу призначили мінімальне покарання. 

"Суд вважає доведеною розповідь потерпілої про те, що сталося тієї ночі в туалеті кімнати Саттон. Алвес "раптово схопив заявницю, кинув її на землю і, не даючи їй рухатися, проник у неї вагінально, хоча заявниця сказала "ні", вона хотіла піти", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Обвинувачення просило для Алвеса дев'ять років в'язниці, а жертва - 12. Пом'якшувальною обставиною стала виплата компенсації в розмірі 150 тисяч євро. На додаток до чотирьох з половиною років - з яких він вже відбув рік і місяць в ув'язненні - вирок передбачає випробувальний термін в п'ять років. Алвесу також заборонили наближатися на відстань ближче одного кілометра до будинку або місця роботи жертви.

Зазначається, що захист Алвеса наполягав на тому, що між ними був взаємний сексуальний потяг. "Вона жодного разу не сказала мені зупинитися, ми обидва отримували задоволення, і нічого більше", - заявив футболіст на суді.

Що відомо про цю справу:

У січні 2023 року стало відомо, що на бразильського футболіста подали скаргу, звинувативши його в сексуальному насильстві. Вже 20 січня Алвеса заарештувала іспанська поліція.

За даними ЗМІ, напад стався в нічному клубі Барселони. Сам футболіст тричі міняв свої свідчення.

Незабаром стало відомо, що мексиканський клуб "Пумас" розірвав контракт з Алвесом, заявивши, що така поведінка суперечить духу та цінностям команди.

Вас також можуть зацікавити новини: