Гравець "Миная" Данило Колесник / фото instagram.com/1kolesnyk

Напередодні в турецькому готелі Royal Seginus сталася масова бійка між футболістами українського "Миная" і російського "Шинніка".

Гравець"Миная" Данило Колесник, який був одним з учасників бійки, розповів подробиці інциденту. 

За словами українського футболіста, бійка почалася після того, як він став на захист прибиральниці готелю, до якої чіплявся підпилий російський футболіст.

Відео дня

"Двоє, так скажемо, х******в, по-іншому назвати не можна, зайшли в жіночий туалет. Один був гравець, а інший - не знаю, тренер або помічник тренера. Ми побачили це, я пішов за ним туди. Заходжу, а там знаходилася працівниця готелю.

Вона вважала, що це гравець нашої команди. Попросила його відвести, після чого я відповів, що це не наш футболіст. Ми вийшли, а він каже: "Іди прибери там, я наригав". Вона починає англійською пояснювати, а він їй: "Я тебе не розумію, скажи нормальною мовою, російською". Це мене дуже "схарило". Покликав його: "Пішли, я тобі роз'ясню на твоїй мові".

Так вийшло, що пару ударників він отримав. Розвернувся і втік. Після чого спустилося 5-6 чоловік їх команди, почалися ось ці качєлі. Охорона готелю стримувала, набігло багато сек'юріті. Забрали цього хлопця.

Вони сіли в ліфт і говорили до нас: "Все, хлопці, йдіть н***й, ми відпочиваємо, ви відпочиваєте". А цей п'яний почав нецензурні слова говорити. Ліфт закрився, наша команда спустилася, і ми побігли сходами на третій поверх. Там вже пів команди їх, наші прибігли. І почалося.

Пацани з "Миная" відразу всі були в коридорі. Були налаштовані, щоб провчити цих галімих у****в. Просто накипіло. Дивлячись на новини, як там наші захисники страждають... Вважаю, що кожна людина з російським паспортом має страждати. Тому ні в кого не було роздумів залагодити конфлікт, згладити якось.

Цим нелюдям не місце в світі. Футболісти, не футболісти - вони не повинні виїжджати за межі своєї під***ці. Нехай там сидять", - сказав Колесник в ефірі програми "ПРОФУТБОЛ Digital".

Також про бійку з російськими футболістами в Туреччині висловився ще один учасник конфлікту - захисник "Миная" Дмитро Немчанінов

Він зазначив, що український клуб перед заселенням в готель поставив організаторам умову, щоб в готелі не було жодної російської команди.

"Сказали, що будемо п*****и, та й все. Що робити? Життя таке зараз.

Однією з головних умов нашої команди було те, щоб в готелях, де ми будемо жити, не було жодної російської команди, тому що 100% буде конфлікт.

Організатори цього не догледіли. Вважаю, що це велика проблема.

Зав'язалася бійка, вона відбувалася в рівних складах, стінка на стінку в коридорі. Не було 1 на 10 чи інакше.

Те, що вони пишуть - повна маячня. Ніхто нікого не змушував співати український гімн. Як ти можеш змусити дебіла співати наш гімн, якщо він навіть слів не знає? Це неможливо. Те, що когось там били в ліфті - теж не було.

З нашої команди однозначно ніхто не постраждав", - розповів Немчанінов в коментарі "Футбол 2.0".

За інформацією російських ЗМІ, в результаті бійки постраждали чотири футболісти "Шинніка", у двох з них підозри на перелом ребра і пальця.

Нагадаємо, "Минай" завершив осінню частину сезону на 13-му місці, набравши 14 очок. У першому матчі після паузи закарпатський клуб 28 лютого зіграє з "Шахтарем" перенесений матч 9-го туру УПЛ.

Вас також можуть зацікавити новини: