Індржих Трпішовскі / фото СК Дніпро-1

В рамках раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи празька "Славія" зіграє проти луганської "Зорі". 

Головний тренер чеського клубу Індржих Трпішовскі висловився щодо майбутнього протистояння з бронзовим призером минулого сезону УПЛ.

"Парадокс: у четвертому раунді ми зустрінемося з командою, яка в турнірній таблиці чемпіонату України фінішувала на одне місце нижче "Дніпра-1". Я вважаю, що це аномалія, але це добре для нас.

Відео дня

Український футбол дуже знаковий, схожий. Ми ще детально не розбирали наступного суперника (хоча вже вислали наших розвідників), проте виглядає так, що це команда за типом дуже схожа на "Дніпро-1". Зрештою, перевагою буде і те, що нам не доведеться далеко їхати", - наводить слова Індржиха Трпішовскі офіційний сайт "Славії".

Нагадаємо, "Славія" в рамках 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи за сумою двох матчів вибила "Дніпро-1". Перша гра закінчилася розгромною перемогою чеського клубу з рахунком 3:0, у матчі - відповіді команди розійшлися миром - 1:1. 

Перший поєдинок між "Славією" і "Зорею" відбудеться в четвер, 24 серпня, о 20:00 в Празі. Матч-відповідь - через тиждень у польському Любліні.

Вас також можуть зацікавити новини: