Автогол Федора Кудряшова / фото REUTERS

Збірна Росії програла збірній Хорватії у вирішальному матчі групового етапу кваліфікації ЧС-2022 - 0:1. Долю зустрічі вирішив автогол Федора Кудряшова на 81-й хвилині.

Коментатор телеканалів "Футбол 1,2,3" Роман Тимощук емоційно відреагував на цей гол.

"Навіс в штрафну площу, і м'яч у сітці воріт! Хорватія забиває! Забиває Федір Кудряшов! Бравіссімо!", - прокричав Тимощук у прямому ефірі.

Відео дня

Нагадаємо, через цю поразку Росія не змогла напряму пробитися на чемпіонат світу.

Читайте також"Це л*йно рідкісне": екс-футболіст збірної СРСР розкритикував гру збірної Росії та покинув прямий ефір (відео)

Зазначимо, що у Росії вже відреагували на реакцію українського коментатора.

Депутат Держдуми Дмитро Свищев заявив сайту sport24.ru:

"Така зловтіха з боку цього коментатора може бути викликана тим, що його дружина з дому вигнала, наприклад. На жаль, я не чув жодного коментатора в Росії, який радів невдачам та помилкам українських спортсменів. Мало того, наші коментатори, ЗМІ та вболівальники переживають за Україну".

Нагадаємо, раніше інший український коментатор під час матчу "Спартака" назвав Росію окупантом, а також побажав московському клубу поразки.

Збірна Росії у кваліфікації на ЧС-2022

  • Росіяни починали відбір під керівництвом Станіслава Черчесова, але перед осінніми іграми його на посаді головного тренера змінив Валерій Карпін.
  • В одній групі з Хорватією, Словаччиною, Словенією, Кіпром і Мальтою Росія здобула 7 перемог при одній нічиїй і двох поразках. Набравши 22 очки, росіяни зайняли друге місце і потрапили в плей-оф. Першими стали хорвати (23 очки).