Пабло Руїс / фото twitter.com/realsaltlake

У ніч на 18 червня відбувся поєдинок американського чемпіонату МЛС між футбольними клубами "Ді Сі Юнайтед" і "Реал Солт-Лейк". 

Гра проходила на стадіоні "Ауді Філд" у Вашингтоні і завершилася перемогою гостей з рахунком 2:1. 

У цьому поєдинку був забитий фантастичний гол. На 41-й хвилині зустрічі півзахисник клубу "Реал Солт-Лейк" Пабло Руїс побачив, що голкіпер суперника "втратив ворота" і наважився на удар зі своєї половини поля, який став результативним. 

На початку другого тайму гості подвоїли свою перевагу. Мусовскі ударом в один дотик з меж воротарського успішно замкнув простріл Гомеса з правого флангу. Команді легендарного Уейна Руні вдалося скоротити відставання в рахунку на 53-й хвилині, забив Деркін. Але зробити камбек футболісти "Ді Сі Юнайтед" не змогли.

"Ді Сі Юнайтед" - "Реал Солт-Лейк" - 1:2

Голи: Деркін, 53 - Руїс, 41, Мусовскі, 51

Відео гола Руїса: 

"Реал Солт-Лейк" набрав 23 очки за 18 ігор і займає 7-е місце в турнірній таблиці Західної конференції. "Ді Сі Юнайтед" з 23 балами йде на 8-му рядку в таблиці Східної конференції. 

Раніше УНІАН повідомляв, що український півзахисник Денис Костишин відзначився красивим голом в американській лізі USL за футбольний клуб "Ель Пасо". 

Вас також можуть зацікавити новини: