Ігор Бєланов із захисниками України / фото twitter.com/ZoryaLondonsk

Знаменитий у минулому нападник київського "Динамо", володар "Золотого м'яча-1986" Ігор Бєланов розповів про спілкування з українськими військовими.

Легендарний екс-футболіст зізнався, що завжди бере з собою "Золотий м'яч", коли їде на зустріч із захисниками України.

"Я перебуваю в Одесі, і там не так вже спокійно. Ракети літають мало не над головою. Переживаєш, хочеш внести якийсь внесок для наших збройних сил.

Відео дня

Я займаюся і гуманітарною допомогою. Беру "Золотий м'яч" туди, де вони. Їм дуже приємно. Хочеться, щоб наші люди трохи відволікалися, тому що це жах.

Так, я на батарею обов'язково беру "Золотий м'яч", щоб підняти їх дух. Звичайно, їм приємно", - сказав Бєланов у коментарі YouTube-каналу "Sport Arena".

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до повномасштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже 153-й день.

Ігор Бєланов: досягнення в кар'єрі

  • Бєланов є дворазовим чемпіоном СРСР у складі "Динамо" Київ, а також триразовим володарем Кубка СРСР і двічі вигравав з "біло-синіми" Суперкубок СРСР.
  • У 1986 році він виграв з киянами Кубок володарів кубків, а в 1988 році завоював "срібло" чемпіонату Європи у складі радянської збірної.
  • Бєланов - володар нагороди "Золотий м'яч" 1986 року.
  • На рахунку форварда 33 матчі і 8 голів у складі збірної СРСР.
  • Бєланов грав також за одеські "СКА" і "Чорноморець" німецькі "Боруссію" Менхенгладбах і "Айнтрахт" Брауншвейг, а також за "Маріуполь". 

Вас також можуть зацікавити новини: