Міралем П'яніч / фото twitter.com/besiktas

Опорний хавбек "Барселони" Міралем П'яніч вирушив в оренду до турецького "Бешикташу", який є чинним чемпіоном своєї країни.

Про це повідомляє офіційний Twitter стамбульського клубу.

Зірковий півзахисник Боснії та Герцеговини проведе поточний сезон в оренді. "Бешикташ" не буде платити за оренду "Барселоні", але візьме на себе зобов'язання по виплаті зарплати Міралему. Таким чином, каталонці розвантажили свою зарплатну відомість.

Відео дня

31-річний П'яніч зіграє цієї осені проти збірної України у відборі до ЧС-2022. Також в "Бешикташі" він буде грати пліч-о-пліч з колишніми знаменитостями УПЛ - Домагоєм Відою та Алексом Тейшейрою, котрі феєрили в "Динамо" й "Шахтарі" відповідно.

Читайте такожРеал придбав за 30 мільйонів євро перспективного футболіста збірної Франції

Союз П'яніча та "Барселони": головне

  • "Барселона" придбала боснійця в "Ювентуса" ще в червні 2020 року за 60 мільйонів євро плюс 5 мільйонів в якості бонусів. Фігурантом цієї угоди став бразилець Артур Мело, котрий у зворотньому шляху вирушив до італійського клубу, покинувши каталонців.
  • За "Барселону" П'яніч зіграв 30 поєдинків, в яких не відзначився результативними діями. 
  • Нещодавно ЗМІ писали про потенційне повернення П'яніча до "Ювентусу" і що буцімто тренер туринців Аллегрі зацікавлений в тому, щоб бачити боснійця у своєму колективі. Проте, повернення не сталося.