Головний тренер Арсеналу Мікель Артета / фото REUTERS

У четвер, 28 грудня, відбудеться поєдинок 19-го туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Арсенал" зіграє проти "Вест Хема". 

Гра пройде на стадіоні "Емірейтс" в Лондоні. Головним арбітром зустрічі призначений Майкл Олівер. 

Після 18-ти матчів в активі "Арсеналу" 40 набраних очок. "Каноніри" посідають друге місце в турнірній таблиці АПЛ. У разі перемоги, підопічні Мікеля Артети повернуться на перше місце в Лізі. 

Відео дня

"Вест Хем" з 30 балами йде на сьомій позиції. Перемога у грі з "Арсеналом" дозволить "молотобійцям" обійти в таблиці "Манчестер Юнайтед" і піднятися на шосту сходинку. 

У минулому турі чемпіонату Англії "Вест Хем" здобув перемогу над "Манчестер Юнайтед" (2:0), а "Арсенал" зіграв внічию з "Ліверпулем" (1:1). 

Арсенал - Вест Хем: прогноз

Беззаперечним фаворитом цього поєдинку є "Арсенал". Перемога "канонірів" оцінюється коефіцієнтом 1,33. Ставки на тріумф "Вест Хема" приймають з коефіцієнтом 9,20. Нічия - 5,70. 

На думку аналітиків, найбільш вірогідним результатом зустрічі "Арсенал" - "Вест Хем" є перемога "канонірів" з рахунком 2:0. Коефіцієнт на такий результат - 7,00. 

Арсенал - Вест Хем: трансляція

Матч 19-го туру АПЛ між "Арсеналом" і "Вест Хемом" на території України в прямому ефірі покаже канал Setanta Sports. 

Крім того, трансляція цієї зустрічі буде доступна на Київстар ТБ, а за промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно і телебачення на 7 днів.

Початок матчу - о 22:15 за київським часом. 

Додамо, що в минулому сезоні АПЛ матч першого кола між "Арсеналом" і "Вест Хемом" завершився перемогою "канонірів" (3:1). У другому колі команди зіграли внічию з рахунком 2:2. 

Вас також можуть зацікавити новини: