Форвард Ліверпуля Мохамед Салах забив два голи / фото REUTERS

У неділю, 8 жовтня, відбувся поєдинок восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому "Брайтон" приймав "Ліверпуль". 

Гра проходила на стадіоні "Амекс" і завершилася внічию з рахунком 2:2. 

Рахунок у грі відкрили господарі поля-на хвилині після грубої помилки захисників і воротаря "Ліверпуля" відзначився Сімон Адінгра.

У кінцівці першого тайму підопічним Юргена Клоппа вдалося забити два голи і повести в рахунку - обидва м'ячі в активі Мохамеда Салаха. 

На 78-й хвилині зустрічі команда Роберто Де Дзербі зрівняла рахунок-гол з передачі Соллі Марча забив Льюїс Данк. 

"Брайтон" - "Ліверпуль" - 2:2

Голи: Адінгра, 20, Данк, 78 - Салах, 40, 45+1 пен

"Брайтон": Вербругген, Велтман, Данк, Ігор (ван Геке 63), Гросс, Марч, Балеба, Адінгра, Жоау Педру (Фаті 89), Мітома, Фергюсон (Велбек 60)

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд (Гомес 80), Матіп (Конате 73), ван Дейк, Робертсон, Собослай, МакАллістер, Елліотт (Гравенберх 46), Салах, Нуньєс, Діас

Попередження: Де Дзербі 71 (за межами поля), Балеба 90+4 - Собослай 67, Гомес 86

Огляд матчу: 

За вісім зіграних турів "Ліверпуль" набрав 17 очок і займає третю сходинку в турнірній таблиці АПЛ. "Брайтон" з 16 балами йде на шостій позиції. 

У наступному турі чемпіонату Англії "Брайтон" зіграє проти "Манчестер Сіті", а "Ліверпуль" зустрінеться з "Евертоном". Обидва матчі відбудуться 21 жовтня. 

Дивіться трансляції матчів Англійської Прем'єр-ліги на Київстар ТБ. За промокодом UNIANSPORTS ви можете отримати преміальний доступ до платформи кіно та телебачення на 7 днів.

Вас також можуть зацікавити новини: