Андрій Шевченко / фото REUTERS

Легендарний у минулому футболіст і колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про підтримку українського народу з боку іноземних футболістів і клубів.

На думку Шевченка, найбільшу активність у підтримці України в боротьбі проти агресії Росії проявляє капітан збірної Польщі Роберт Левандовскі.

"Європейські країни, включаючи світову спільноту підтримують Україну, але є країни, які приймають нейтральну позицію. Весь світ засуджує війну, яку розв'язала Російська Федерація проти нашого народу. У нас є підтримка. З тими людьми, з якими я спілкуюся-дуже велика аудиторія. Вони дуже підтримують Україну.

Відео дня

Хто надав найбільшу підтримку? Я вважаю, що це Роберт Левандовскі, капітан збірної Польщі. Він дуже багато зробив.

В Англії на рівні Прем'єр-ліги є підтримка команд, в Італії теж. Кожна команда завжди перед грою робить пости, робить фотографії "Зупиніть війну". Тут є певна кампанія, яка сьогодні йде на те, щоб зупинити війну і допомогти Україні", - наводить слова Шевченка Tribuna.com.

Нагадаємо, війна в Україні почалася рано вранці 24 лютого, коли РФ приступила до масштабного вторгнення. Український спротив російській агресії триває вже майже три місяці. 

Вас також можуть зацікавити новини: